Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از ری؛ آتش عشق حسین(ع) آنچنان در قلب‌های مومنان فروزان است که هرگز به سمت خاموشی نمی‌رود و روزبه‌روز شعله‌ورتر می‌شود. همین عشق است که پس از گذشت قرن‌ها هنوز هم دل‌های عاشقان را در‌ منزلگاه اربعین، بیقرار کرده و به سمت بین الحرمین می‌کشاند.

عزاداران و دلسوختگان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)؛ همه ساله در حرکتی خودجوش به یاد چهل روز غربت و اسیری بازماندگان کربلا با پای پیاده خود را به کنگره بزرگ پیاده‌روی اربعین رسانده و با زمزمه «لبیک یا حسین(ع)» غبار از جانشان شسته و همقدم با جابربن عبدالله انصاری، با ناله‌های زینب(س) همنوا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قافله «جامانده‌ها»

 قافله «جامانده‌ها» به وسعت تمام دل‌های عاشقان ثارالله، قصه آشنایی در کربلای ایران است که مردم پایتخت و اهالی دیار سیدالکریم سال‌هاست آن را تکرار می‌کنند و امسال نیز به یاد چهلمین غروب غم انگیز فراق گلهای محمدی، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دلدادگی خودشان را در پایتخت ایران اسلامی به رخ جهانیان کشیدند.

از ساعات ابتدایی صبح امروز تعداد زیادی از دلداران و عاشقان اهل بیت علیهم السلام که به دلیل شیوع کرونا و دلایل دیگر نتوانستند خود را به همایش بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی در کربلای معلا برسانند، خود را به کربلای ایران رسانده و با پیاده‌روی در مسیر ۱۷ کیلومتری میدان امام حسین(ع) تهران تا حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) به اقامه عزا پرداختند.

«جاماندگان» قافله عشق، به تاسی از روایت امام هادی(ع) که ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را برابر با زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) بیان کرده‌اند، به شهرری آمده و در آستان مقدس سیدالکریم دلها را روانه بین الحرمین ‌کردند و بی‌قرارتر از همیشه، زیارت اربعین را قرائت کرده و دست به دعا برداشته برای امام زنده و تنهای زمان فرج خواندند.

روایت دل‌هایی که در کربلاست

امروز خیابان های منتهی به حرم سیدالکریم شاهد حضور گسترده عزاداران و خیل عظیم جمعیتی بود که با شور و شیدایی آمده و دل خود را روانه کربلای حسین کرده بودند. عاشقانی که همه می‌گفتند دلمان در کربلاست.

امروز قشرهای مختلف آمده بودند. کودکان و نوجوانان، مردان و زنان، جوانان و کهنسالان، معلولان و کودکان، کارمند و کاسب، فقیر و ثروتمند، مردم و مسؤولان، امروز همه در یک صف بودند و یک پیام مشترک داشتند؛ «ای حسین چراغ عشق تو همچنان در دل دوستداران تو پرفروغ است و صدای هل من ناصر ینصرنی بی جواب نخواهد ماند».

نوجوان دهه نودی که با پای برهنه مسیر عشق را طی می‌کند، دخترانی که در طول راه زیارت اربعین را قرائت می‌کنند، بانویی که نوزاد خود را با کالسکه به مراسم آورده است، پدری که کودکان خود را در آغوش گرفته و پیاده روی می‌کند، جوانی که مادر پیر خود را با ویلچر و مرد میانسالی که فرزند بیمار خود را همراهی می‌کند، همه به عشق حسین(ع) آمده‌اند تا هر کدام به نحوی نقش خود در زنده نگه داشتن اربعین امام حسین(ع) و راه ایشان که آزادگی بود، را ایفا کنند.

در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین هر کسی با هر توانی به دنبال خادمی سالار و سرور شهیدان است. یکی کفش‌های زائران را واکس می‌زند، یکی آب به دست زائران می‌دهد، دیگری پاها و دستان راهپیمایان را ماساژ می‌دهد و خادمانی که با برپایی موکب‌های رفاهی، فرهنگی و بهداشتی به زائران خدمات می‌دهند.

مسؤولان هم‌پای مردم

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور نیز امروز به همراه خانواده خود با حضور در شهرری در مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین شرکت کرد. همچنین سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران، حسین توکلی کجانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، سرهنگ روح الله قنبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت عبدالعظیم(ع) ری و سایر مسؤولان از صبح امروز با حضور در مسیرهای پیاده‌روی نحوه برگزاری مراسم را بررسی و مدیریت کردند.

 

امسال برای بسیاری از زائران، پای پیاده جایش را به پای دل داده و نوای «به تو از دور سلام»، زمزمه میلیون‌ها عاشقی شد که در این اربعین از سرور و سالار شهیدان دورند اما دلشان کربلایی است.

در پایان تنها یک جمله بس که؛ امروز چشم سر هرچه از زیبایی‌ها دید قلم نتوانست به تحریر دربیاورد و فقط با چشم دل می‌توان به دشت نینوا پر کشید و زیبایی‌هایی که بانوی صبر و استقامت توصیف کرده است، درک کرد.

به گزارش فارس؛ اربعین سال ۱۳۹۲ برای اولین بار کاروان پیاده‌روی «جاماندگان اربعین» با حضور جمعی از طلاب و دانشجویان به صورت خودجوش از میدان امام حسین(ع) تا حرم عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد و پس از آن هر ساله بر عظمت این حرکت افزوده شد و از سال ۱۳۹۴ با ورود دستگاه‌های حکومتی و اجرایی شهرستانی و استانی این حرکت با برنامه‌ریزی و انسجام بهتری شکل گرفت تا جایی که در مراسم پیاده‌روی سال ۱۳۹۸، بیش از دو میلیون زائر در این مراسم معنوی شرکت کردند و در سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع بیماری کرونا این مراسم برگزار نشد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: جاماندگان اربعین کاروان پیاده روی معاون اول رئیس جمهور پیاده روی حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)

به گزارش صدای ایران از ایرنا، سفر ۲ روزه آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در حوزه جنوب آسیا که دارای روابط دیرینه فرهنگی، تاریخی و تمدنی با ایران اسلامی است، نقطه عطف گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای دو کشور به شمار می‌رود.

در سفر رئیس جمهور به پاکستان که به شهر‌های اسلام‌آباد پایتخت، لاهور شهر فرهنگ و تاریخ و همچنین کراچی قطب اقتصادی این کشور انجام شد، جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی نیز وی را همراهی می‌کرد تا بخشی از رایزنی و مراودات فرهنگی با هدایت و حضور این استاد دانشگاه و عضو هیات علمی شهید بهشتی تهران هدایت و برنامه‌ریزی شود.



جمیله علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور اسلامی ایران که به همراهی هیات ایرانی به پاکستان سفر کرده بود، در بدو ورود به اسلام‌آباد مورد استقبال خانم «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور و برخی دیگر از مقامات این کشور قرار گرفت و سپس در ادامه با برنامه‌های متعدد و فشرده در حوزه‌های گوناگون اعم از علمی و دانشگاهی، امور اجتماعی و خیریه، گفتگو‌های رسانه‌ای، دیدار با نخبگان، دیدار با بانوان تاثیرگذار پاکستانی، شرکت در همایش اشک مریم و فلسطین و دیدار با مقامات پاکستانی و در نهایت در نشست با فعالان قرآنی پیگیری شد.

دریافت نشان دکتری افتخاری از دانشگاه نومل

جمیله علم‌الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با دعوت رسمی دانشگاه نومل از معتبرترین دانشگاه‌های اسلام آباد در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی، در این دانشگاه حاضر شد و نشان دکتری افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد.

وی همچنین نمایشگاه فرهنگی بین‌المللی که با حضور برخی از سفرای مقیم اسلام‌آباد برگزار شده بود را افتتاح و ضمن ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، به موضوع نقش و جایگاه زنان ایران در توسعه کشور پرداخت و حضور جدی زنان در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری، دانشگاهی و جامعه را از بنیان‌های توسعه اجتماعی و سیاسی ایران برشمرد.

دیدار صمیمی ۲ ساعته با بانوان نخبه پاکستانی

از دیگر برنامه‌های حضور جمیله علم‌الهدی استاد دانشگاه شهید بهشتی حضور در جمع بیش از یک هزار نفر از بانوان نخبه پاکستان بود.

وی در سخنرانی خود در جمع پرشور بانوان نخبه پاکستانی که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن قدردانی از ابراز احساسات و جو صمیمی بانوان تاثیرگذار پاکستانی، گفت: صمیمیت و برادری بین ملت ایران و پاکستان و احساس نزدیکی که با شما دارم، احساس حضور در کشور خودم را برای من ایجاد کرده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع خانواده و نقش محوری زنان در حفظ و انسجام بنیان‌های خانواده اشاره کرد و مساله فلسطین و مردم غزه را از موضوعات مهم و مشترک بین نخبگان ایران و پاکستان دانست.

در این برنامه همسر رئیس‌جمهور میزبانی از ۳۰۰ نفر از بانوان مسئول، مقامات و نمایندگان پارلمان پاکستان را برعهده داشت و در این جلسه بانوان نخبه پاکستانی نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف و در ارتباط با همکاری‌های ایران و پاکستان عنوان کردند.

همچنین در جلسه‌ای جداگانه که با حضور یک هزار نفر از بانوان شاخص و تاثیرگذار و ساختارساز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای، فعالان قرآنی، اساتید و نخبگان برگزار شد، علم‌الهدی با همراهی «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور پاکستان حاضر شد و پای صحبت‌های پرشور زنان نخبه پاکستان درباره قدرت منطقه‌ای ایران، جایگاه زنان و ضرورت توسعه همکاری‌های فی‌مابین نشست.

گفتگو با رسانه‌های پاکستانی

از دیگر برنامه‌های مهم سفر همسر رئیس‌جمهور به پاکستان، انجام ۲ مصاحبه اختصاصی با رسانه‌های پاکستانی در اسلام آباد بود که در آن به جایگاه والای زنان ایران در حوزه علم و فناوری، همکاری‌های بین دو کشور و برنامه‌های ایران برای ارتقای بیش از پیش جایگاه زنان، همچنین به مساله فلسطین و لزوم اتحاد ملت‌های مسلمان برای مقابله با تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی تاکید شد.

همسر رئیس‌جمهور با همراهی خانم عاصفه زرداری دختر نخست وزیر این کشور، همچنین در راستای فعالیت‌های اجتماعی خود در موسسه خیریه «سوییت هوم» که در زمینه نگهداری و آموزش و توانمندسازی ایتام در اسلام‌آباد فعالیت می‌کند حاضر شد و در جریان فعالیت‌های این خیریه قرار گرفت.

سفر به قلب فرهنگی پاکستان؛ رونمایی از نسخه اردوی «هنر زنانه زیستن»

روز دوم سفر آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان با سفر به شهر لاهور پایتخت فرهنگ و تمدن این کشور همراه بود. همسر رئیس‌جمهور در بدو ورود به کراچی مورد استقبال «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب قرار گرفت و سپس با همراهی وی در نشست فعالان قرآنی این شهر شرکت کرد. دیدار با فعالان و نخبگان علمی، اجتماعی و دینی لاهور و همچنین حضور در دانشگاه

اقتصاد لاهور و سخنرانی با موضوع سبک زندگی اسلامی و هنر زنانه زیستن از جمله برنامه‌های حضور چند ساعته این استاد دانشگاه در شهر لاهور بود.

علم‌الهدی با همراهی «مریم نواز شریف» و نوه اقبال لاهوری در دانشگاه اقتصاد لاهور حاضر شد و نمایشگاه فرهنگی هنری این دانشگاه را افتتاح کرد و در جریان برنامه‌های علمی، فرهنگی و هنری این دانشگاه قرار گرفت.

وی سپس در برنامه ویژه‌ای که به معرفی کتاب «هنر زنانه زیستن» اختصاص داشت حضور به هم رسانید.

در پایان سفر به لاهور، جمیله علی‌الهدی با حضور در خانه فرهنگ ایران در پایتخت فرهنگ و ادب پاکستان حاضر شد و در جمع پرشور فعالان دینی و فرهنگی و اجتماعی این شهر در حالی حاضر شد که شرکت‌کنندگان در این مراسم با شعار‌های حمایتی از حضور وی استقبال پرشوری به عمل آوردند.

تربیت مقدم و ارجح بر ارتقا و پیشرفت

همسر رئیس‌جمهور پس از انجام برنامه‌های فشرده در لاهور که شامل پنج برنامه اصلی بود، این شهر را به مقصد کراچی ترک کرد و در این شهر نیز مورد استقبال «عاصفه زرداری» دختر رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی در کراچی در همایش اشک مریم و ویژه برنامه‌های فلسطین در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد. حضور در این همایش در حالی انجام شد که علی رغم شرایط خاص امنیتی حدود ۶۰۰ نفر از نخبگان و فعالان حوزه دفاع از حقوق فلسطین این شهر در همایش حضور یافتند. در این همایش خانم «صابر ابومریم» دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان و استاد دانشگاه نومل، خانم «سنا خان» استاد دانشگاه حقوق کراچی و فعال حقوق بین‌الملل در موضوع فلسطین نیز حضور داشتند.



جمیله علم‌الهدی ضمن سخنرانی در این نشست، کسب آموزش و ارتقا برای بانوان را بسیار مهم ارزیابی کرد، اما تربیت را دارای اهمیت بسیار بالاتری ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد: بانوان و مادران در جامعه می‌توانند با تعلیم و تربیت جامعه خوب و مترقی را پرورش دهند.

همسر رئیس‌جمهور در این همایش همچنین به موضوعات مربوط به حقوق حقه ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی و تهدیداتی که غرب نسبت به جوامع اسلامی دارد، هشدار داد.

قرن، قرن سیطره اسلام است

از دیگر برنامه‌هایی که همسر رئیس‌جمهور در آن حضور به هم رسانید، شرکت در سمینار «نقش زنان مسلمان در فرهنگ و تمدن اسلامی» بود که به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت گسترده اساتید و نخبگان علمی دانشگاه دولتی کراچی برگزار شد. در این همایش از ترجمه اردوی کتاب «هنر زنانه زیستن» این استاد دانشگاه رونمایی شد؛ این در حالی است که این کتاب هم اکنون به زبان‌های انگلیسی، عربی، روسی، اردو و برخی زبان‌های دیگر نیز ترجمه شده است.

علم‌الهدی در این نشست با اشاره به اینکه زنان در ایران در همه عرصه‌های زندگی و اجتماع فعال هستند تاکید کرد: زنان ایرانی نقش مهمی در نهاد‌های آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، عرصه‌های سیاسی و فرهنگی دارند.

وی افزود: نقش آفرینی پررنگ زنان ایران به پشتونه حمایت و همراهی مردان صورت گرفته است.

این استاد دانشگاه بهشتی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی متولی فرهنگ و تمدن اسلامی است و احترام به زن در فرهنگ ما همراه با ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است؛ تصریح کرد: در جامعه ما عفاف، حجاب و حیا به عنوان بخشی از هویت زنان مورد احترام و توجه ویژه قرار دارد.

علم‌الهدی نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن در جوامع اسلامی و ضرورت هوشیاری مسلمانان هشدار داد و تاکید کرد: اینکه استعمار غرب از یک سو مدعی آزادی بیان است و از سوی دیگر رسانه‌ها را از پخش سخنان رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منع می‌کند، نشان از دورویی و دوگانگی غرب در بحث آزادی بیان دارد.

همسر رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، قرن آتی را قرن سیطره اسلام خواند.

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • سوپرمن شدن پس از پرسپولیس/ استقلال زیر آسمان آبی شهر
  • برپایی مراسم عزاداری و دسته روی در کربلای معلی
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دعوت ۱۲۴ مدال آور فدراسیون بدنسازی به مراسم تجلیل از قهرمانان
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)